Bővebben a webshopról

Az iRoom Hungary Kft az iDock, FixDock és UniDock rendszerek kizárólagos importőre, webáruházunk 24 órán át üzemel, végfelhasználók és viszonteladók részére egyaránt.

Teljes árlistánk PDF formátumban: Árlista

Amennyiben még nem regisztrált a vásárláshoz kérem tegye meg.

Az adatokat bizamasan kezeljük, és harmadik fél részére nem adjuk ki.

 

iconINGYENES KISZÁLLITÁS
AMENNYIBEN RENDELÉSE MEGHALADJA A nettó 300 000,-Ft-ot

Amennyiben a megrendelés hétköznap délután 13 óráig beérkezik, és a kívánt árú készleten is van, úgy a DPD futárszolgálat a következő munkanapon már le is szállítja a kért terméket.

 

iconTelefonos elérhetőség:
          +36 30 /378 7056

Kérdéseit ügyfélszolgálatunk hétköznap 8-16 óráig fogadja.

 

PBA-5

Motor, motorikus, ipad, dokkoló, lightning, álló, fekvő
Motorikus falba építhető iPad Air dokkoló
Álló / fekete / 110-230V
Fekete csiszolt alumínium keret
Lightning csatlakozó

With shipment Személyes átvétel for 0,00 Ft
Ár:
Bruttó ár: 275196 Ft
Nettó ár: 216690 Ft
Áfa összege: 58506 Ft
Leírás

Az iDock  PBA5 automata dokkoló motoros nyitás és zárás funkcióval rendelkezikaz iPad töltőből való könnyű eltávolíthatóságának megkönnyítésére. Nyomógomb helyett érintőgomb található rajta, mely segítségével a működés teljesen automata. 

A dokkoló a falba süllyesztett kialakításának köszönhetően szinte teljesen belesimul a felületbe legyen az bármilyen anyagból is. Motorikus működése lehetővé teszi, hogy akár asztalba, vagy bármyilyen putba is beépíthető legyen. Fekete alumínium keretének köszönhetően minden felületen tökéletesen mutat,álló elhelyezkedése miatt képi és szöveges információkat a legjobb megjeleníteni rajta.

Az iPad folyamatosan töltés alatt van, amikor a dokkolóban pihen, vezérelhetjük vele az inteligens ház rendszerünket, a belső csatlakozókon keresztül meg tudja szólaltatni a rá kötött hangfalakat, vagy streaming technológiát kihasználva továbbíthatja az audió és videó tartalmakat. Kizárólag iPad Air modellekhez. Az iPad nem tartozék!

Rólunk:

excite14

swi14ecxite13bestinno12sal12

 

 

iRoom Hungary Kft.  Adószám: 24174132-2-20 Kapcsolat: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
H-8800 Nagykanizsa, Nagyrác utca 84. Cégjegyzékszám: 20-09-075736 www.iroom.hu

Adatvédelmi nyilatkozat: link