LWG-CODE-5

Motorikus falba építhető iPad Air dokkoló
Fekvő / fehér / PIN kódos nyitás / 110-230V
Fehér üveg keret
Lightning csatlakozó

With shipment Személyes átvétel for 0,00 Ft
Ár:
Bruttó ár: 432676 Ft
Nettó ár: 340690 Ft
Áfa összege: 91986 Ft
Leírás

Az iDock  LWG Code5 automata dokkoló motoros nyitás és zárás funkcióval rendelkezik az iPad töltőből való könnyű eltávolíthatóságának megkönnyítésére. Működése teljesen automata módon történik, de a nyitás csak egy előre programozott számkombináció megadása után lehetséges. Ezáltal tökéletesen alkalmazható közösségi helyeken, ahol a felügyelet nem megoldott. 

A dokkoló a falba süllyesztett kialakításának köszönhetően szinte teljesen belesimul a felületbe legyen az bármilyen anyagból is. Motorikus működése lehetővé teszi, hogy akár asztalba, vagy bármyilyen putba is beépíthető legyen. Fehér üveg keretének köszönhetően minden felületen tökéletes eleganciát képviseli, multimédiás tartalmakat a fektetett elhelyezkedés miatt könnyebben lehet használni rajta.

Az iPad folyamatosan töltés alatt van, amikor a dokkolóban pihen, vezérelhetjük vele az inteligens ház rendszerünket, a belső csatlakozókon keresztül meg tudja szólaltatni a rá kötött hangfalakat, vagy streaming technológiát kihasználva továbbíthatja az audió és videó tartalmakat. Kizárólag iPad Air modellekhez. Az iPad nem tartozék!