UniDock Alu Fekete

Manuális univerzális töltőállomás mobilokhoz
Falba építhető Micro USB, Apple Lightning és USB 2.0
fekete / 110-230V

With shipment Személyes átvétel for 0,00 Ft
Ár:
Bruttó ár: 62598 Ft
Nettó ár: 49290 Ft
Áfa összege: 13308 Ft
Leírás

uniDock fali dokkoló mobiltelefonok részére

Az első és egyetlen a világon, mely formáját tekintve szakít minden megszokott hagyományos és asztali mobiltelefon töltővel. Szinte ugyanazt a kényelmet kapjuk az uniDock használatával, mintha vezeték nélküli töltőnk lenne.  Nem az volt a cél, hogy valami újat, egyedit készítsünk, de nem tagadhatjuk, sikerült. 

Az uniDock töltő teljesen a fal része, elsőre meg sem különbözteti senki egy kapcsolótól. Ám amikor használatban van, rögtön kiderül, hogy ez valami teljesen új. Minden mai telefonnal használható, főképp az Apple Lightning és Micro-USB csatlakozóval ellátott mobiltelefonok esetében. Amennyiben más készüléket vagy egyszerre több telefont is szeretnénk tölteni, az is megoldható a beépített harmadik csatlakozó segítségével, mely egy hagyományos USB csatlakozó.

Az uniDock tápellátását egy 10W/2A beépített tápegység biztosítja, melynek a gyorstöltés nem akadály, mint ahogy az sem, hogy egyszerre több készüléket vagy akár az USB csatlakozón keresztül bármilyen tabletet is feltöltsön.

Nem számít, hogy hol helyezkedik el a töltő csatlakozó a telefonon, mely az androidos és más okostelefon készüléktulajdonosoknak megnehezíti a dolgát (Samsung, Htc, Sony, Nokia, Blackberry), mert az uniDock tényleg minden készülékkel használható, a csúsztatható, forgatható micro-usb csatlakozónak köszönhetően.

Nagy segítség, ha az ágy közelében van elhelyezve az uniDock, mert akkor még éjszakai lámpának is lehet használni a benne lévő ledes lámpának és az érintésérzékeny kapcsolónak köszönhetően. 

Az uniDock mindent tud, amit egy töltőnek tudnia kell, csak tökéletesen elegáns módon teszi mindezt.