Bővebben a webshopról

Az iRoom Hungary Kft az iDock, FixDock és UniDock rendszerek kizárólagos importőre, webáruházunk 24 órán át üzemel, végfelhasználók és viszonteladók részére egyaránt.

Teljes árlistánk PDF formátumban: Árlista

Amennyiben még nem regisztrált a vásárláshoz kérem tegye meg.

Az adatokat bizamasan kezeljük, és harmadik fél részére nem adjuk ki.

 

iconINGYENES KISZÁLLITÁS
AMENNYIBEN RENDELÉSE MEGHALADJA A nettó 300 000,-Ft-ot

Amennyiben a megrendelés hétköznap délután 13 óráig beérkezik, és a kívánt árú készleten is van, úgy a DPD futárszolgálat a következő munkanapon már le is szállítja a kért terméket.

 

iconTelefonos elérhetőség:
          +36 30 /378 7056

Kérdéseit ügyfélszolgálatunk hétköznap 8-16 óráig fogadja.

 

LBG-TR-5

Motorikus falba építhető iPad Air dokkoló
Fekvő / fekete / kulcskártyás nyitás / 110-230V
Fekete üveg keret
Lightning csatlakozó

With shipment Személyes átvétel for 0,00 Ft
Ár:
Bruttó ár: 1523 Ft
Nettó ár: 1199 Ft
Áfa összege: 324 Ft
Leírás

Az iDock  LBG TR5 automata dokkoló motoros nyitás és zárás funkcióval rendelkezik az iPad töltőből való könnyű eltávolíthatóságának megkönnyítésére. Működése teljesen automata módon történik, de a nyitás kódkártya nélkül nem lehetséges, az illetéktelen személyek nem tudják az dokkoló szétszedése nélkül eltávolítani az iPadet. Ezáltal tökéletesen alkalmazható közösségi helyeken, ahol a felügyelet nem megoldott. 

A dokkoló a falba süllyesztett kialakításának köszönhetően szinte teljesen belesimul a felületbe legyen az bármilyen anyagból is. Motorikus működése lehetővé teszi, hogy akár asztalba, vagy bármyilyen putba is beépíthető legyen. Fekete üveg keretének köszönhetően minden felületen tökéletes eleganciát képviseli, multimédiás tartalmakat a fektetett elhelyezkedés miatt könnyebben lehet használni rajta.

Az iPad folyamatosan töltés alatt van, amikor a dokkolóban pihen, vezérelhetjük vele az inteligens ház rendszerünket, a belső csatlakozókon keresztül meg tudja szólaltatni a rá kötött hangfalakat, vagy streaming technológiát kihasználva továbbíthatja az audió és videó tartalmakat. Kizárólag iPad Air modellekhez. Az iPad nem tartozék!

Rólunk:

excite14

swi14ecxite13bestinno12sal12

 

 

iRoom Hungary Kft.  Adószám: 24174132-2-20 Kapcsolat: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
H-8800 Nagykanizsa, Nagyrác utca 84. Cégjegyzékszám: 20-09-075736 www.iroom.hu

Adatvédelmi nyilatkozat: link